13 Temmuz 2015 Pazartesi

Patlıcan içinden yemek :)


Malzemeler: 

Patlıcan kebapları yaptım içleri kaldı onları ziyan etmemek için yemek yaptım 
3 tane bostan patlıcandan çıkan iç
2 yemek kaşığı tereyağ
2 tane yeşil biber
2 tane  domates
1 tane  kuru soğan
Soğuk sıkım zeytinyağı
sarımsak
kekik
kimyon
kırmızı pul biber
karabiber 
kristal kaya tuzu

Yapılışı:

Patlıcan içlerinin kalın olanlarını kestim, domates-soğan-sarımsak ve biberi doğradım, tereyağı ekleyip kısık ateşte 30 dk pişirdim, kapatmaya yakın baharatları ekledim, altını kapattıktan sonra ılımaya başlarken tuzunu ve yağını ekledim.

Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder