1 Mayıs 2015 Cuma

Diyet Muzlu - Kayısılı kek


Malzemeler :

4 Yumurta

2  tane Yerli Anamur Muzu

3 tane Gün Kurusu Kayısı

100 gr Hindistan Cevizi

1 Tatlı Kaşığı Karbonat

1 Yemek Kaşığı Tarçın

1 Tatlı Kaşığı tereyağ


1 kahve fincanı süt

Yapılışı:
Yumurtalar iyice çırpılır,yumuşak kayısılar minik minik doğranır, muzlar başka bir kapta 

çatalla ezilir. hepsi bir kapta birleştirilip karıştırılır, diğer malzemeler eklenip tekrar karıştırılır. 

Yağlanmış borcam'a dökülüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20.25 dkk  pişirilir


Afiyet olsun


Not: Zayıflama aşamasında bu tür yiyecekler fazla tüketilmemelidir..
Hedef kiloya ulaşıldıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar yapmanız tavsiye edili
r.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder