Malzemeler :
4 Yumurta
2 tane Yerli Anamur Muzu
3 tane Gün Kurusu Kayısı
100 gr Hindistan Cevizi
1 Tatlı Kaşığı Karbonat
1 Yemek Kaşığı Tarçın
1 Tatlı Kaşığı tereyağ
1 kahve fincanı süt
Yapılışı:
4 Yumurta
2 tane Yerli Anamur Muzu
3 tane Gün Kurusu Kayısı
100 gr Hindistan Cevizi
1 Tatlı Kaşığı Karbonat
1 Yemek Kaşığı Tarçın
1 Tatlı Kaşığı tereyağ
1 kahve fincanı süt
Yapılışı:
Yumurtalar iyice çırpılır,yumuşak kayısılar minik minik doğranır, muzlar başka bir kapta
çatalla ezilir. hepsi bir kapta birleştirilip karıştırılır, diğer malzemeler eklenip tekrar karıştırılır.
Yağlanmış borcam'a dökülüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20.25 dkk pişirilir
Afiyet olsun
Not: Zayıflama aşamasında bu tür yiyecekler fazla tüketilmemelidir..
Hedef kiloya ulaşıldıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar yapmanız tavsiye edilir.
Hedef kiloya ulaşıldıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar yapmanız tavsiye edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder