Afiyet Olsun
Pazarda madımak görünce 35 sene önce rahmetli annemin yaptığı aklıma geldi 500 gr aldım, Annem sucuklu yapardı ev yapımı sucuğum kalmadığı için pastırma aldım (tarifi pastırmalı madımak ta), madımaklari çok görünce börek yapsam nasıl olur diye düşündüm önce doğradım sapları kalın olduğu için fırında geç pişer diye yapraklarını ayırdım ince ince doğradım sonrada elime geçenleri bardak bardak ekledim, rastgele eklemeler yaptığım için sonucu merak ediyordum cıvık mı olacak kesilecek mi diye, 30 dk da bıçak batırdım cıvıktı 10 dk daha ısıyı artırdım tekrar bıçak batırdım kenarından minik bir parça kestim olmuştu güzelde kabarmıştı :) çok mutlu oldum soğumasına yakın afiyetle yedim...Hazır madımak almışken bir kaç çeşit uydurup blog a ekleyeyim diye uç kısımlarını ellerimle koparıp salata yaptım (salatalar bölümünde)
GÜZEL OLMUŞTUR EMİNİM CANIM ELLERİN DERT GÖRMESİN
YanıtlaSilTeşekkür ederim canım
YanıtlaSil