Yarım yerli Anamur muzu
1 çorba kaşığı iri ezilmiş ceviz
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt (Ev yapımı)
(Bu malzemeden 2 tane çıkıyor)
Yapılışı:
Yarım muzu çatalla ezin, içine ceviz ve yoğurdu ilave edip karıştırın, kalıplara döküp buzdolabında 5-6 saat bekletin
( Donmadan önce içine çubuk koyabilirsiniz)
Koyu renklinin malzemeleri:
(Bu malzemeden 2 tane çıkıyor)
Yapılışı:
Yarım muzu çatalla ezin, içine ceviz, süt ve gün kurusu kayısıyı (minik minik doğranacak) ilave edip karıştırın, kalıplara döküp buzdolabında 5-6 saat bekletin
( Donmadan önce içine çubuk koyabilirsiniz)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder