4 Yumurta
2 tane Yerli Anamur Muzu
3 tane Gün Kurusu Kayısı
100 gr Hindistan Cevizi
1 tatlı Kaşığı Karbonat
1 Yemek Kaşığı Tarçın
1 kahve fincanı süt
1 Tatlı Kaşığı tereyağ
Yapılışı:
2 tane Yerli Anamur Muzu
3 tane Gün Kurusu Kayısı
100 gr Hindistan Cevizi
1 tatlı Kaşığı Karbonat
1 Yemek Kaşığı Tarçın
1 kahve fincanı süt
1 Tatlı Kaşığı tereyağ
Yapılışı:
Yumurtalar iyice çırpılır,yumuşak kayısılar minik minik doğranır, muzlar başka bir kapta çatalla ezilir. hepsi bir kapta birleştirilip karıştırılır, diğer malzemeler eklenip tekrar karıştırılır.
Yağlanmış minik kalıplara dökülüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20.25 dk pişirilir.
isteğe göre üstüne doğal kaymak sürülüp ceviz eklenerek yenebilir
isteğe göre üstüne doğal kaymak sürülüp ceviz eklenerek yenebilir
Afiyet olsun
Not: Zayıflama aşamasında bu tür yiyecekler fazla tüketilmemelidir..
Hedef kiloya ulaşıldıktan sonra, bu tür küçük kaçamaklar yapmanız tavsiye edilir.
Hedef kiloya ulaşıldıktan sonra, bu tür küçük kaçamaklar yapmanız tavsiye edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder