Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Diyet ile ilgili Bilgiler, Resimli Tarifler,
Boncuk İşi Takılar,
Tığ, Şiş ve Dantel Örgüler
29 Temmuz 2015 Çarşamba
Fasulye Sıyırma
Malzemeler: 1/2 kg taze fasulye 2 diş sarımsak 1 limon
Kristal kaya tuzu
1/2 çay bardağı soğuk sıkım zeytinyağı 2 bardak su
Yapılışı:
Fasulyelerin uçları kırılıp tek tek yıkanır, 2 bardak su ile düdüklüde 20 dk pişirilip süzülür, ayrı bir kapta yağ, tuz, sarımsaklar ve sıkılmış limon karıştırılır sos yapılır, sos la fasulyeler karıştırılıp servis tabağına alınır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder