![]() |
Malzemeler:
2 dilim norveç somonu
kurusoğan
soğuk sıkım yağ (tereyağ da olabilir)
Yapılışı:
Balıklar yağlanmış tavaya dizilir üstlerine dilimlenmiş kurusoğanlar dizilir, kapağı kapatılır kısık ateşte 10 dk sonra ters düz edilip 10 dk daha pişirilir, üstüne biraz yağ ve tuz serpilir
Afiyet olsun
2 dilim norveç somonu
kurusoğan
soğuk sıkım yağ (tereyağ da olabilir)
Yapılışı:
Balıklar yağlanmış tavaya dizilir üstlerine dilimlenmiş kurusoğanlar dizilir, kapağı kapatılır kısık ateşte 10 dk sonra ters düz edilip 10 dk daha pişirilir, üstüne biraz yağ ve tuz serpilir
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder